Caparol Carat

Weer in het nieuws: ons klimaat verandert en we moeten rekenen op méér regen en hagel. Ook het houtwerk van onze huizen, schuren en schuttingen krijgt er dus stevig van langs. Alle reden om stevige maatregelen te treffen. Caparol liet in Scandinavië een unieke verf ontwikkelen die het hout beschermt én voor een vriendelijke en schone uitstraling zorgt. Duurzaam schoon, want Carat is zelfreinigend.

Ook bij extreme luchtvervuiling zorgt Carat jarenlang voor een mooie en krachtige uitstraling. Direct na de introductie van CapaWood Carat ging de eerste schilder er al mee aan het werk.

Met CapaWood Carat voorziet u onder meer gevelbetimmeringen, rabatdelen, houten woningen, schuren en schuttingen van een duurzame bescherming. De verf is uniek doordat de beschermlaag zichzelf reinigt. Dankzij het Caparol Clean Concept stoot het oppervlak vuil effectief af en krijgen algen en schimmels vrijwel geen kans. Door de diep penetrerende olie in de verf realiseert u een betere bescherming dan met een gewone grondverf mogelijk is. Het product bevat vrijwel geen oplosmiddelen en u kunt het direct op onbehandeld hout aanbrengen, voorbehandelen met een grondverf is niet nodig.
Met Carat bent u verder verzekerd van een uitzonderlijke dekking en bescherming, doordat de verf een bijzonder hoge droge laagdikte heeft, ook in vergelijking met andere gangbare producten. Op onbehandeld hout is twee keer schilderen met Carat voldoende. Net als bij de meeste verven van Caparol is uw kleurenkeuze bij CapaWood Carat vrijwel onbeperkt.

  • Beschermt houten gevels effectief
  • Dekt en vult uitstekend jarenlang
  • Een mooie, schone uitstraling
  • Zonder grondverf aan te brengen
  • Waterverdunbaar

Meer informatie? Klik hier