Davel Accessoires

Er zijn een aantal verschillende accessoires beschikbaar voor de Davel Vloer- en wandsystemen. Hierdoor kunnen zaken die ergernissen veroorzaken opgelost worden. Denk bijvoorbeeld aan een afwerking met een holplint, het PVC holplint systeem. De plint zorgt ervoor dat onder andere uw horecavloer eenvoudig schoon kan worden gehouden. Of denk aan de oplooptegels, welke perfect geschikt zijn voor garagevloeren en horecavloeren. Deze zorgen voor een drempelloze overgang naar de aangrenzende vloeren.
 

Holplint systeem

Een exclusieve innovatie binnen onze Davel vloer- en wandsystemen is dat we een vloer met plintafwerking naadloos kunnen verbinden met het Davel wandsysteem.

Dit gebeurt door dat we gebruik maken van een holle plint afwerking. Deze wordt hetzelfde als de vloer compleet voorzien van een PVC lasdraad. Hierdoor hebben de vloeren geen moeilijk te reinigen plinten meer waar vuil achter blijft zitten. Ideaal voor alle horeca (HACCP regelgeving), natte ruimtes en voedingsindustrie vloeren.

De wanden zijn evenals ons Davel premium vloersysteem in vrijwel alle Ral kleuren te verkijgen.
 

Oplooptegels

Wanneer 10mm of 6mm te hoog is voor de uiteinden van de vloer, kan er worden gekozen voor een oplooptegel. Deze tegels van PVC materiaal lopen van 2mm naar 6 of naar 10mm. Vooral in werkplaatsen en magazijnen is dit een ideale oplossing waar dagelijks auto’s en karren naar binnen worden gereden. Zo ontstaat er geen schade aan de vloer. De oplooptegels worden verlijmd en gelast aan het vloersysteem zodat de vloer naadloos en vloeistofdicht blijft.
 
No data found