DWC introduceert Luxury Safari

Met Indiase zijde en rijke jacquards als standaard in hun zijn veelzijdige collectie, heeft Dutch Walltextile Company (DWC) een sterke connectie ontwikkeld met materialen en kleuren die in de natuur voorkomen. Met deze nieuwe Luxury Safari die uit zeven collecties bestaat, gaat het Nederlandse wandtextiel-merk dieper in op dit thema.

De collecties
De zeven rijke collecties van Dutch Walltextile Company nemen je mee naar de betoverende flora en fauna in Afrika. Deze inspiratie uit de tropische savanne is gevat in aanraakbare designs, patronen en kleuren:

Collectie Serpente is geïnspireerd op de geschubde huid van de python. Buzz, met verfijnde leeuwenprint, in een harder grasachtig wandtextiel. Contrasterend in materiaal is Bobcat; een fluweelzachte jacquard met luipaardprint in pastel-tonen.
De gevarieerde graslandschappen en vergezichten van de savanne zijn van invloed geweest op de ontwikkeling van Timotee, een beige met okergeel wandtextiel met een structuur van riet. Wicker heeft ook deze uitstraling, maar met een grafisch zwart ruitpatroon.

Deze vijf collecties zijn een statement op de wand en combineren ook goed met de tien effen kleuren van het stroachtige wandtextiel Sidemen. Dit geldt ook voor de zachte linnenlook van Matera die door de 14 subtiele kleuren, zoals ivoor, woestijnrood olifanten-grijs tot oceaanblauw een passend geheel vormen. De uitgebalanceerde mix van harde en zachte materialen, warme en koude kleurtonen, zorgt voor een complete luxe collectie die het gevoel van de Afrikaanse wildernis in je interieur weet binnen te halen.

De Luxury Safari collectie is exclusief verkrijgbaar bij Luijten-VVZ.