16 maart 2020

Coronavirus

Coronavirus

16 maart 2020

Het coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Dat deze situatie soms vragen oplevert, is helemaal niet zo gek. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat centraal. Graag willen we via onderstaand bericht duidelijkheid scheppen inzake de maatregelen die Luijten-VVZ heeft getroffen. 

Maatregelen

 

Luijten-VVZ heeft een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De adviezen van het RIVM staan hierin centraal. Daarnaast hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen:

  • Direct hand-op-handcontact wordt zoveel mogelijk vermeden. (Onze chauffeurs zullen bij het laden en lossen afstand houden en wellicht bestelde goederen slechts voor u neer zetten.
  • Onze accountmanagers zullen alleen bij spoedgevallen op locatie verschijnen. Zij hebben het advies gekregen zoveel mogelijk per mail en telefonisch contact te onderhouden. 
  • Als u in een van onze winkels contant af wilt rekenen vragen wij u dit bij voorkeur per pin te doen. Wanneer u alleen over contant geld beschikt verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact.
  • Vanzelfsprekend hebben we daarnaast ook extra hygiĆ«nemaatregelen in onze winkels m.b.t. het schoonmaken van verkoopbalie's, koffiemachines en sanitair. 
  • Onze vestigingen blijven volgens de reguliere openingstijden geopend. 
  • Ook wij hebben te maken met deels ontwrichte gezinnen door de sluiting van scholen ed. We zullen ook voor hen passende oplossingen proberen te vinden.

 

We vertrouwen op uw begrip voor deze situatie en we doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.