Partner voor de DHZ branche

In ons verzorgingsgebied West-Nederland bekleden we als verfgroothandel een toppositie in de DHZ Retail sector. We geven je deze keer een inkijkje in deze dynamische branche.

In onze regio zijn wij de distributiepartner voor merken zoals Sigma, Histor en Rambo. Ook bieden we retailconcepten aan van merken zoals Alabastine, Bison, Hermadix, Koopmans en vele andere verf en non-paint merken. Een breed pakket waarmee we als totaalleverancier alleen al onderscheidend zijn.

Wat onze afdeling DHZ verder uniek maakt is het assortiment wandbekleding. Met meer dan 15 topmerken zoals Eijffinger, Arte en Rasch bieden we in combinatie met onze verf- en non-paint merken een alles-onder-een-dak oplossing.

Om steeds weer actuele collecties te tonen in de winkel maken veel retailers gebruik van onze behangboeken bibliotheek. Duizenden behangboeken van actuele collecties kunnen korter of langer gebruikt worden.

Onze toppositie hebben we door de jaren heen opgebouwd met ons uitgekiende voorraadsysteem en dagelijkse distributie met ons eigen transport. Een enthousiast en gedreven verkoopteam vormt al jarenlang het gezicht van onze DHZ afdeling.

Speciaal voor retailers hebben we in onze bestelapp een scanfunctie ontwikkeld om het bestellen van winkelvoorraad makkelijker te maken en de foutmarge te verkleinen. Ook wordt de bestelapp door veel retailers gebruikt om de jaarlijkse inventarisatie makkelijker te maken.

Naast onze rol als distributiepartner, ontwikkelen we ook eigen merken exclusief voor de DHZ Retail sector. Samen met partners hebben we ons eigen merk Flocx ontwikkeld. Een onderscheidend concept in schilderbenodigdheden, materialen en gereedschappen.
Een nieuw merk wat we onlangs aan ons portfolio hebben toegevoegd is Walluxe. Een exclusief merk wandbekleding wat momenteel bestaat uit een collectie luxe en hoogwaardige leren wandtegels.

Continu de trends volgen, onderscheidende diensten en concepten aanbieden houdt onze DHZ afdeling scherp en fris. We houden van innoveren, vasthouden aan wat werkt en pionieren waar kansen liggen.

Ben jij al relatie maar benut je nog niet alle kansen die onze DHZ afdeling je kan bieden? Laat het ons weten. Ben je nog niet bekend met ons maar nieuwsgierig geworden? Onze collega’s kunnen je nog veel meer vertellen!