Repair Care Duo-doseerpistool

Duo-doseerpistool nu met 50% korting!


Gewend om met de DRY FLEX  SF 2-IN-1 te werken? Voorlopig is deze reparatieplamuur van Repair Care alleen verkrijgbaar in twee losse kokers. De werkwijze blijft hetzelfde en het nieuwe doseerpistool schaf je nu zelfs met 50% korting aan. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van het dubbele-kokersysteem.

A- en B-component in aparte koker


De 2-in-1-koker van de DRY FLEX  SF is vanwege leveringsuitdagingen momenteel niet beschikbaar. Gelukkig heeft Repair Care een uitstekend alternatief: het systeem met de dubbele kokers, dat ook bij veel andere producten van het merk de standaard is. Hierbij zitten de A- en B-component in een aparte koker.

Voordelen twee kokers


Qua werkwijze verandert er niets, de verwerking verloopt exact hetzelfde. Je werkt alleen met een ander doseerpistool. Verder biedt het dubbele-kokersysteem een aantal interessante voordelen:

  • Lagere kosten. Met twee kokers ben je goedkoper uit: je besparing is zo’n 10%.
  • Meer product en dus meer gemak. In plaats van   n koker van 180 ml, gebruik je nu 100 + 200 ml. Oftewel: minder wisselen in het doseerpistool en minder snel misgrijpen.
  • Makkelijk in gebruik dankzij het EASY•Q™ high performance doseerpistool.

Duo-doseerpistool nu met 50% korting!


Het EASY•Q™ high performance doseerpistool is het meest robuuste en gebruiksvriendelijke duo-doseerpistool op de markt. Het leent zich voor de DRY FLEX  SF maar ook voor veel andere producten van Repair Care. Bij aankoop profiteer je nu van een zeer aantrekkelijke korting van maar liefst 50% op de normale prijs. De actie loopt tot de DRY FLEX  SF 2-IN-1 weer leverbaar is.