Verkoopmedewerker winkel (m/v)

Wat ga je doen?

Je voorziet klanten in de winkel van professioneel en gedegen advies wat resulteert in verkoop van o.a. bouwverven, non-paint en materialen vanuit onze vestiging in Gorinchem. Naast de verkoop zorg je ervoor dat de winkel er representatief uit ziet en dat de gehele administratie van de vestiging op orde is.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Klantrelaties opbouwen en versterken door advisering en  ondersteuning bij hun aankoop
  • Zorgen voor een goede winkelinrichting d.m.v. gevulde schappen en presentatie van acties
  • Ondersteuning bieden aan de buitendienst in het werkgebied
  • Verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de vestiging
  • Controleren en verwerken van facturen en de kassa van de vestiging

Wie ben jij?

Een accurate en gestructureerde collega. Je begrijpt dat klantvriendelijkheid de belangrijkste factor is om kwaliteit uit te stralen. Verder ben je commercieel vaardig en denk je met de klant mee. MBO werk- en denkniveau is een must, evenals organisatorisch vermogen. Ervaring in de branche is een pre. Daarnaast ben je collegiaal, flexibel en bereid tot het volgen van cursussen. 

Wat bieden wij?

Een fulltime (39 uur) functie vol afwisseling met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Een team collega’s waarmee het prettig samenwerken is in een organisatie met een platte en open structuur. Prima doorgroeimogelijkheden en een passend salaris en secundaire voorwaarden. 

Ben jij geïnteresseerd?

Mail je CV met motivatie naar hrm@luijtenvvz.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM via telefoonnummer 078 613 5011 of kijk op www.luijtenvvz.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Neem alvast een kijkje in de vestiging: