Doe mee aan het WK-Spel van Luijten-VVZ!

Nog heel even en dan gaat het WK voetbal weer van start. Wij hebben er heel veel zin en dagen jullie uit om samen met ons het WK spel te spelen! Naast dat het ontzettend leuk is om deel te nemen aan het WK Spel, speel je ook mee voor de eeuwige roem en leuke prijzen. Als relatie van Luijten-VVZ kun jij gratis deelnemen!

Of je nu barst van de voetbalkennis of net weet wie Louise van Gaal is geen probleem. Iedereen kan eenvoudig meespelen. Hoe werkt het? Je voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden, kiest vier topscoorders en je voorspelt wie er Wereldkampioen wordt.

Hoe speel je mee?

Klik op de link om je in te schrijven! Let op binnen Luijten-VVZ spelen we mee met meerdere poule groepen. Klik op de poule relaties. Je speelt het spel dan mee in deze poule, maar speelt ook automatisch mee in de overkoepelende poule voor alle deelnemers.

Je kunt deelnemen via de app, maar kunt ook meedoen via de website! Via de link kom je op Scorito terecht. Het enige wat je daarna moet doen is een account aanmaken door je email in te vullen en je wachtwoord.