leverancier voor de automotive

Automotive

Luijten-VVZ heeft expertise, gekoppeld aan ruime ervaring, op vrijwel alle gebieden binnen de autoschade- herstel- en carrosseriebouwbranche.

Naast levering van professionele paint en non-paint producten staat ons team van praktijkgerichte kleurmakers en demonstrateurs dagelijks voor u klaar. In onze speciaal ingerichte trainingsruimte bieden wij cursussen op maat aan.

Diensten

Naast het leveren van verf, gereedschap en materialen kunt u bij Luijten-VVZ terecht voor diverse andere diensten.

App

Bestel gemakkelijk en snel middels de bestelapp met scanfunctie.

Cursus

Volg een training op maat in één van onze trainingsruimten.

Ondersteuning

Ons team van praktijkgerichte kleurmakers en demonstrateurs staat voor u klaar.

Autoschadeherstel

Luijten-VVZ is gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen voor u als autoschadehersteller. Zowel kleine spuiterijen als autoschadeherstelbedrijven met meerder vestigingen behoren tot onze klantenkring.

Luijten-VVZ levert o.a. de topmerken van PPG (Deltron, Envirobase) en Axalta (Cromax, Standox). Deze merken sluiten perfect aan bij de hoge kwaliteitseisen waaraan schadeherstellers tegenwoordig moeten voldoen.

Ons team binnen de Automotive afdeling heeft expertise, gekoppeld aan ruime (praktijk)ervaring, op vrijwel alle gebieden binnen de schadeherstelbranche. Het ondersteunen en begeleiden van u of uw medewerkers is voor ons vanzelfsprekend, evenals productdemonstraties op locatie.

Carrosseriebouw

Binnen deze sector gelden product-technisch andere eisen dan in het reguliere herstel van personenauto’s. Denk hierbij aan de levensduur en corrosiebestendigheid. Ook hier biedt Luijten-VVZ een assortiment op maat aan.

Onze ervaren kleurmakers, uit de praktijk afkomstig, beschikken over een geavanceerd kleurenlab in onze vestiging in Dordrecht. Hier kunnen we werkelijk alle kleuren perfect voor u (na)maken.

Automotive

Nieuws, acties en projecten