Leverancier voor de industrie

Industrie

Luijten-VVZ beschikt over een breed scala aan coatings voor diverse ondergronden binnen de industriële sector. Met name voor de staalbouw, petrochemie en offshore leveren wij zowel solvent houdende als watergedragen producten.

Onze accountmanagers adviseren u graag over het toe te passen verfsysteem waarbij o.a. duurzaamheid, rendement en milieubewustheid in acht worden genomen.

Diensten

Naast het leveren van verf, gereedschap en materialen kunt u bij Luijten-VVZ terecht voor diverse andere diensten.

App

Bestel gemakkelijk en snel middels de bestelapp met scanfunctie.

Kleurmakerij

Onze kleurexperts staan tot uw beschikking.

Ondersteuning

Advisering over het toe te passen verfsysteem. Rapportages en laagdiktemetingen.

Industrie

Industrielakken worden toegepast op een grote diversiteit objecten, waarbij corrosiewering een grote rol speelt. Luijten-VVZ levert een breed scala aan industrielakken voor veel toepassingsgebieden op metaal en kunststof waarbij rendement en duurzaamheid in balans zijn.

Luijten-VVZ beschikt over een team van deskundige accountmanagers welke u graag adviseren over het toe te passen verfsysteem, waarbij duurzaamheid, rendement en milieubewustheid in acht worden genomen. Om tegemoet te komen aan de toekomstige milieueisen betreffende het gebruik van en het reduceren van vluchtige organische stoffen (VOS), leveren wij diverse high solid lakken en naast solventhoudende industrielakken ook watergedragen industrielakken.

Meubelindustrie

De lakken en beitsen binnen de meubelindustrie zijn de laatste jaren sterk in kwaliteit verbeterd. Mede hierdoor is het verwerkingsproces versnelt en de efficiëntie verbeterd.

Het assortiment van Luijten-VVZ bevat o.a. de professionele producten van Hesse. Speciaal voor de professionele markt bieden wij betrouwbare kwaliteit voor lakinstallaties, maar ook voor het traditionele handwerk.

Protective Coatings

Luijten-VVZ levert een breed pakket Protective Coatings voor de industriële markt. Protective Coatings worden toegepast op objecten die zich bevinden in veelal agressieve milieus waardoor hoogwaardige en langdurige bescherming een vereiste is. Protective Coatings zijn, indien gewenst, af te werken met een esthetisch UV beschermende toplaag. Denk aan o.a. tanks, leidingen, bruggen, sluisdeuren, staalconstructies, booreilanden, hoogspanningsmasten en vele andere producten waarbij hoogwaardige en langdurige verduurzaming voorop staat.

Luijten-VVZ voorziet u graag van de juiste adviezen op maat, zodat langdurige bescherming van uw objecten gewaarborgd blijven.

Neem contact op
Professionele coatings van o.a. PPG
Team van deskundige accountmanagers
Advies en service op maat

INdustrie

Nieuws, acties en projecten