Organisatie

Over Luijten-VVZ

Innovatief & veelzijdig

Luijten-VVZ is al jarenlang een toonaangevende speler binnen de verfbranche in Zuidwest Nederland. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedere professionele vakman en detaillist voorzien van de juiste producten.

Het adres voor vakman en retailer.

Luijten-VVZ kent verschillende afdelingen met ieder hun eigen specifieke kenmerken waarbij perfecte kwaliteit en snelheid altijd leidend is.

Historie

Onze rijke historie gaat terug tot 1925

Missie & visie

Luijten-VVZ staat al decennia lang klaar voor haar klanten.

Luijten-VVZ is ontstaan uit een fusie tussen Luijten verf te Dordrecht en Verf Verkoop Zeeland te Goes.

Het bedrijf is een allround verfgroothandel in de ruimste zin van het woord want Luijten-VVZ verzorgt niet alleen de gehele keten van logistiek, techniek en voorraadbeheer maar is ook deskundig adviseur op het gebied van wet- en regelgeving omtrent alles wat met verf en lak te maken heeft.

Bekijk onze diensten

Voor de verschillende segmenten bieden wij voor praktisch elke professionele gebruiker een passend pakket aan producten van, stuk voor stuk, gerenommeerde leveranciers.

Naast de schildersverven en afbouwproducten voor de Bouw bieden wij o.a. een compleet assortiment autolakken voor het Autoschadeherstelbedrijf met, daaraan gekoppeld, Zwaar Vervoer.

Ook beschikken wij over een complete lijn Protective Coatings en Meubellakken voor de Industrie. Als laatste mogen ook nog de Doe-Het-Zelf producten in dit rijtje worden genoemd met o.a. verf en behang.

Naast verf en lak zijn wij zeer compleet in ons assortiment non-paint wat bestaat uit vrijwel alle gangbare gereedschappen en accessoires. Ook beschikken wij over een gespecialiseerde afdeling los legbare vloeistofdichte bedrijfsvloeren.

Met de ondersteuning van een team, wat bestaat uit ruim 100 enthousiaste medewerkers, een uitgekiend logistiek systeem en negen goed bereikbare vestigingen in Dordrecht, Goes, Vlissingen, Terneuzen, Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Gorinchem en Nieuwe-Tonge kunnen wij vrijwel al onze producten binnen 24 uur uit voorraad leveren.