Samen sterk

Diensten

Om je verder te helpen

Naast een uitgebreid assortiment hoogwaardige verfproducten en aanverwante materialen biedt Luijten-VVZ een uiterst veelzijdig dienstenpakket.

Vertrouw op meer dan 90 jaar ervaring.

Luijten-VVZ gaat verder dan alleen het leveren van materialen. Dagelijks werken wij aan de beste service voor u……. al bijna 100 jaar.

Eigen bezorgdienst

Het overgrote deel van onze distributie wordt door eigen chauffeurs verzorgd.

Digitaal

Order- en factuurautomatisering.

Webshop

Bestel snel en gemakkelijk online via onze webshop.

Kleuradvies

Onze kleurexperts staan tot jouw beschikking.

Extranet

Actueel nieuws eenvoudig online downloaden.

App

Bestelgemak in uw broekzak.

Digitaal

Onze order en factuurstroom is volledig gedigitaliseerd. Wij werken met XML facturatie in INSBOU of UBL. Mocht u uw documenten als PDF of geprint willen ontvangen is dit ook mogelijk. Graag bekijken we samen met u hoe we de administratieve zaken zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten.

Aanvragen digitale facturatie

Extranet

Relaties van Luijten-VVZ kunnen gebruiken maken van het extranet. Via ons extranet heeft u toegang tot actuele informatie en catalogi. Heeft u nog geen toegang tot het extranet? Dan kunt u deze aanvragen via uw accountmanager.

Eigen bezorgdienst

Onze eigen bezorgdienst verzocht dagelijks het overgrote deel van de distributie. Middels onze routeplanningssoftware kunnen wij u vooraf op de hoogte stellen van het verwachte leveringstijdstip van uw bestelling. In de praktijk betekent dit dat u ’s ochtends een e-mail van ons ontvangt, waarin de verwachte aankomsttijd van onze chauffeur kenbaar wordt gemaakt (met een marge van ca. 1 uur).

Aanvragen Track & Trace

Bestelapp

Bestelgemak in uw broekzak! Met onze handige bestelapp heeft u altijd de beschikking over de meest actuele productinformatie. Met de handige scanfunctie plaatst u in een handomdraai uw bestelling.


Maakt u nog geen gebruik van de bestelapp?

Vraag een account aan!