Luijten-VVZ neemt Lak Techniek Brabant over

Luijten-VVZ heeft met terugwerkende kracht alle activiteiten overgenomen van branchegenoot Lak Techniek Brabant uit Breda. Deze overname past bij de groeiambities van Luijten-VVZ, waarmee haar positie als verfgroothandel in de automotive- en industriesector verder wordt uitgebreid en verstevigd.

Na een eerdere deelname door Luijten-VVZ in Lak Techniek Brabant zijn nu alle activiteiten overgenomen. Voor Jean-Pierre de Booij het moment om afscheid te nemen van Lak Techniek Brabant en te genieten van zijn pensioen. Cor Bos treedt in dienst bij Luijten-VVZ .

Luijten-VVZ kent een rijke historie die teruggaat tot 1925. De huidige verfgroothandel is ontstaan uit een eerdere fusie van Luijten Verf te Dordrecht en Verf Verkoop Zeeland in Goes.

De verfgroothandel met ca. 130 medewerkers is actief in meerdere sectoren. De 10 servicevestingen in Zuid-Holland en Zeeland bieden een totaalpakket van producten en diensten voor de autoschade/CT, industrie, schilder, en bouwbedrijven,
Als distributiepartner vervult Luijten-VVZ tevens een belangrijke functie in toelevering aan verf- en behangspeciaalzaken in West-Nederland.

Lak Techniek Brabant kent een sterke positie in de automotive- en industriesector. De activiteiten worden voortgezet vanuit Breda. Ook blijven alle collega’s werkzaam en blijven relaties hun vaste contactpersonen behouden.
Op korte termijn worden voordelen op het gebied van automatisering gerealiseerd. Uiteindelijk zal Lak Techniek Brabant volledig geïntegreerd worden binnen de Luijten-VVZ organisatie.