In beeld: servicevestiging Terneuzen.

Wat is kenmerkend voor onze vestiging Terneuzen? Waarschijnlijk toch wel de Zeeuwse nuchterheid die je hier ervaart.

Terneuzen, de poort voor grote zeeschepen onderweg naar Gent, en de plaats waar wij met trots een bijdrage leveren aan mooie projecten zoals Pharos Residence. 

Maar ook de plaats waar we al sinds jaar-en-dag het ‘thuis’ van schilders zijn in dit mooie stukje Nederland: Zeeuws-Vlaanderen. 

Opmerkelijk aan de locatie is toch wel dat – letterlijk – de buurman het verkooppunt is van dat andere verfmerk in Nederland! 

Waarom kiest dan toch het leeuwendeel voor Luijten-VVZ? Soms is het de bewuste keuze voor Sigma of Caparol. Maar als je de vestiging binnenstapt, de gezelligheid, een ongedwongen sfeer, het gevoel van samen “klussen klaren”, dan ga je het beter begrijpen. 

Het is bijna of je bij jezelf de zaak binnen stapt! Bakje koffie pakken, tussen de middag even ontspannen je boterham opeten. Dat is Terneuzen bij uitstek!

De basis voor resultaat begint bij Luijten-VVZ. Stuk-voor-stuk kwaliteitsproducten, gewoon op voorraad. Goede adviezen en met ondersteuning van accountmanager Dean Linting. 

In Terneuzen willen we vooral blijven doen waar we goed in zijn, dat is het “samen doen”. Dat doen we al heel lang zo, en zal altijd zo blijven!