Pharos Residence Breskens, dromen aan zee!

Dat we een mooi vak hebben hoeven we niet uit te leggen, alleen de foto’s al spreken voor zich! 

Regelmatig komen er prachtige projecten voorbij waar ook Luijten-VVZ bij betrokken is. Momenteel wordt er te Breskens in Zeeuws-Vlaanderen het prachtige Pharos Residence gebouwd. 

In opdracht van onze relatie van Iwaarden schilders uit Krabbendijke heeft onze collega Johan Schipper, Accountmanager Schilder & Bouw regio Zeeland, samen met Caparol een verfadvies opgesteld voor deze 159 appartementen. 

In totaal is het te behandelen oppervlak aan de buitenkant  ±15.000m2.  De in-het-oog springende balkons worden voorzien van Caparol Amphisilan primer, en afgewerkt  met twee lagen Caparol Muresko Nespri-Tec. Er is besloten om de verf aan te brengen door middel van verwarmd spuiten. Hiervoor wordt apparatuur van Graco gebruikt. 

De binnenruimtes van de appartementen worden voorzien van Rasch glasvlies en afgewerkt met twee lagen Caparol Capatex Matt S1. Het totale oppervlak bedraagt ± 160.000m2. De appartementen worden gebouwd door aannemingsbedrijf van der Poel uit Terneuzen

Weer een prachtig project waar we samen met onze relaties aan hebben meegewerkt, en waar we nu al met trots op kunnen terugkijken.