Van Zeeuws Vlaanderen tot aan Den Helder

Een vertrouwd beeld wat onze klanten reeds jarenlang kennen. De Luijten-VVZ bestelwagen rijdt de straat in en stopt voor de deur. Behulpzaam worden de materialen door onze chauffeur voorzichtig uitgeladen en neergezet waar de klant dat wil. Een klein doosje, een vol pallet of zelfs meerdere pallets. Nog even een kort praatje na het ‘lossen’ en dan snel door naar het volgende adres.

Al decennia lang beschikt Luijten-VVZ over een eigen transportservice welke het grootste deel van onze distributie verzorgt. De afgelopen jaren is het wagenpark fors uitgebreid in aantal en in laadvolume. Vandaag de dag rijden er dagelijks 12 vracht- en bestelwagens door heel West Nederland welke samen op ca. 250 adressen stoppen.

“De vrachtwagens van Luijten-VVZ rijden dagelijks van Zeeuws Vlaanderen tot aan Den Helder”

Ook op technisch gebied hebben we flinke stappen gezet. De volledige transportplanning wordt verzorgt binnen de software van WEBFLEET en Ritplan. Deze programma’s zorgen ervoor dat de transportroutes op de meeste efficiënte manier gereden worden. Daarnaast is ons wagenpark uitgerust met een ‘track & trace’ modules zodat we u per e-mail op de hoogte kunnen stellen van het tijdstip waarop de chauffeur bij u aankomt.

Mits de bestelde materialen voorradig zijn bij ons leveren we standaard de volgende werkdag.

Luijten-VVZ gelooft in de voordelen van een eigen transportservice. We zien het als een zeer belangrijk verlengstuk van onze organisatie. Dagelijks komen we bij onze klanten en we zijn uitermate flexibel in de bezorging. Tevens is het in onze branche een vereiste dat chauffeurs zorgvuldig omgaan met de te leveren materialen.

Bent u klant bij Luijten-VVZ en heeft u tips voor onze transportservice? We horen het graag van u. Samen staan we sterker!