Van bierviltje tot bestelapp

De onderkant van een sigarendoos, de achterkant van een bierviltje of op een servetje. Je weet er misschien nog wel een paar op te noemen. En we komen ze (gelukkig) nog wel eens tegen! Ieder tijdperk heeft zo zijn charme en de hang naar nostalgie hoeft wat ons betreft ook niet te verdwijnen. De manier waarop bestellingen verwerkt worden verandert per generatie en daarin bewegen we graag mee. Van bierviltje naar fax, tot bestelling per EDI.

Kijken we terug op onze rijke historie dan komen alle traditionele mogelijkheden van bestellen nog steeds voor en is het rijtje van mogelijkheden alleen maar verder uitgebreid.

Onze relaties kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van onze handige bestelapp, met een scanfunctie. Binnen een handomdraai is je winkelvoorraad weer op orde, of staat je bestelling klaar op een van onze vestigingen.

Anderen kiezen ervoor om gebruik te maken van onze webshop. Makkelijk direct van achter je computer. Met een uitgebreide kleurenkiezer kun je de producten direct in de juiste kleur laten mengen en laten bezorgen op je klus.

Maak je gebruik van een geautomatiseerd voorraadsysteem en wil je de orders direct vanuit jouw systeem aanbieden per EDI? Bespreek je wensen eens met onze accountmanagers, er is altijd wel een mogelijkheid die past.

Waar het ons om gaat is dat jij je prettig en comfortabel voelt. Daarom ontwikkelen we steeds nieuwe mogelijkheden die bij jou passen om samen te werken.

Wat is de volgende stap? Dat laten we graag aan jou over. Door te luisteren en elkaar te begrijpen. Daarom staat ook op iedere vestiging de deur voor je open en verse koffie voor je klaar.