In beeld: servicevestiging Nieuwe-Tonge.

Dicht bij onze klanten zijn. Simpel. Omdat als je ons nodig hebt we nooit ver weg moeten zijn. Dat kan zijn voor je verf, je schildersmaterialen of gereedschap. Voor advies en wat gezelligheid.
Maar ook voor die ene keer dat je klus niet helemaal lekker loopt. Dan moet je als schilder ook kunnen vertrouwen op de mensen die achter je staan. Mede daarom hebben we sinds 2019 een servicevestiging geopend in Nieuwe-Tonge op Goeree-Overflakkee.

Veel vakmensen uit deze regio kennen ons al van een van de andere vestigingen in Zuid-Holland en Zeeland. Sommige schilders en bouwbedrijven nog niet. Of alleen van naam. Dat is andersom misschien ook wel zo! Daarom nodigen we je van harte uit om eens kennis te maken in Nieuwe-Tonge.

Servicevestiging Nieuwe-Tonge

Nieuwe-Tonge is een servicevestiging. Op onze servicevestigingen vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je klus. Een compleet assortiment voor Schilder&Bouw met merken zoals Sigma, Caparol, Progold, Graco en Festool kun je daar vinden.

Ons assortiment is nog veel breder. Zo bieden wij een compleet pakket van automotive producten voor autoschade, lakken voor de vrachtwagensector en/of andere vormen van Commercial Transport.

Een andere afdeling binnen Luijten-VVZ is gespecialiseerd in Protective Coatings en Meubellakken. Protective Coatings zijn lakken voor de zware industrie. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld bruggen en sluizen, grote staalconstructies tot industriële objecten in de marine, offshore en energy sector.

Onze meubellakken worden veelal ingezet in de timmerindustrie. Deze sector houdt zich bezig met machinale bewerking van hout zoals het maken van deuren en kozijnen, trappen, prefab houtoplossingen tot gevelbekleding.

Bij vragen over deze productgroepen kun je ook gewoon in Nieuwe-Tonge binnenlopen of telefonisch contact met ons opnemen. Vanuit ons centraal distributiecentrum bezorgen we met onze eigen transportdienst iedere dag bij jou in de buurt.

Veel schilders op Goeree-Overflakkee weten ons inmiddels te vinden. Langs de provinciale weg van Oude-Tonge naar Middelharnis kun je ons halverwege bij Nieuwe-Tonge ook eigenlijk niet missen!

Naast dat we zichtbaar zijn, willen we ook graag actief betrokken zijn. We doen dat met een gedreven team van verftechnische adviseurs, ons verkoopteam en de medewerkers van onze servicevestiging in Nieuwe-Tonge.

Als het nodig is gaan onze adviseurs met de schilder mee op pad naar de klus voor juiste advisering. Je staat er nooit alleen voor. Dat Luijten-VVZ gevoel kun je beste zelf ervaren. We doen dit al sinds dat we in 1925 zijn opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste verfgroothandels in West-Nederland.

Van oudsher staan we erom bekend dé partner van schilders te zijn. En dat houden we graag in stand. Daarom zijn we graag dichtbij. Daarom vind je ons ook in Nieuwe-Tonge!