In beeld: servicevestiging Gorinchem

Onze servicevestigingen zijn essentieel in onze dienstverlening voor de Schilder & Bouw branche. We zijn graag dichtbij, betrokken en in de buurt als je ons nodig hebt.

Al onze servicevestigingen hebben de beschikking over een eigen verkoopteam. Korte lijnen en jarenlange ervaring waar je als schilder of aannemer op terug kunt vallen. 

Een werkwijze waar we enorm succesvol mee zijn. Onze vestiging in Gorinchem is daar een mooi voorbeeld van.

Gorinchem is een servicevestiging. Op onze servicevestigingen vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt voor je klus. Een compleet assortiment voor Bouwverven met merken zoals Sigma, Caparol, Progold, Graco en Festool kun je daar vinden.

In een relatief korte tijd van ca. 6 jaar is onze locatie in Gorinchem gegroeid naar een servicevestiging van formaat. Gezonde groei, no-nonsense, en de focus op een duurzame relatie is waar we als Luijten-VVZ voor staan. Dat heeft zeker een bijdrage geleverd aan de volgende stap voor deze vestiging.

Door de mooie groeiontwikkeling was er behoefte aan meer ruimte en is de vestiging onlangs verbouwd. Zo hebben we extra vloeroppervlak gecreëerd, en is de winkelpresentatie behoorlijk op de schop gegaan.

De frisse update zorgt voor een betere presentatie van onze merken waaronder Progold, Sigma, Caparol en Lucite. Daarnaast is er ruimte gecreëerd om in ontspannen sfeer met onze relaties af te spreken. 

Onze collega’s Danny, Roy en Chris heten je van harte welkom in onze vernieuwde servicevestiging!